De peste un deceniu pentru comunitate!
0

Politica statului privind ONG in Romania – Raport de evaluare

Raportul descrie evolutia si starea actuala a politicii statului cu privire la ONG in Romania.

Capitolul 1. Despre organizatii neguvernamentale isi propune familiarizarea cu principalul grup-tinta vizat de lucrare: organizatiile neguvernamentale (concept, terminologie si rol in societate).

Capitolul 2. Relatiile dintre organizatii neguvernamentale si autoritati publice nationale prezinta un scurt istoric al strategiei guvernelor romanesti privind sectorul neguvernamental

Capitolul 3. O posibila perspectiva de viitor reprezinta o pledoarie pentru crearea de oportunitati de parteneriat si utilizarea de documente de politica publica privind cooperarea guvern – organizaţii neguvernamentale

Capitolul 4. Oportunitatea elaborarii unei politici publice nationale cu privire la organizatii neguvernamentale in Romania descrie ipotezele de lucru, particularitati ale unor modele deja existente, beneficiile asteptate si conceptele si terminologia propuse.

Capitolul 5. Documente de realizat in cadrul initiativei face o trecere in revista a principalelor documente ce ar urma sa stea la baza unei politici nationale privind ONG in Romania.

Capitolul 6. Structuri ce operationalizeaza initiativa descrie operatorii ce ar urma sa fie creati pentru a putea gestiona aceasta initiativa.

Continuarea se gaseste la Politica statului privind ONG in Romania

Filed in: Noutati

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Leave a Reply

Submit Comment

© . All rights reserved.
Agentia pentru Informarea si Dezvoltarea Organizatiilor Neguvernamentale – AID-ONG
e-mail: contact@aid-ong.ro, mobil: 0722-218 204, fax: 0356-814 080,
web: www.aid-ong.ro, adresa poştală: OP. 8, CP. 1138, Timisoara, 300334
Inregistrare: HJ 919/PI/1997, cod fiscal nr. 9711198/1997,
cont: RO 35 BRD 360 SV 06750243600 BRD Savoya